dissabte, 15 de desembre del 2012

Més treballs de les alumnes

Treballs de tardor, ara ja hem fet els de Nadal, i així hem acabat el primer trimestre. Aviat us ensenyo coses de Nadal que farem el dia del taller de Nadal.



6 comentaris:

  1. El treball de les alumnes de l'Escola Agnès de Sitges,és únic,Sra Mestra-tutora.Una activitat escolar o taller que ja el voldrien més escoles.Enhorabona i no us canseu de fer aquesta feina,que precisament no és un Treball Manual,sinó un racó i taller de l'Art.

    ResponElimina
  2. Gracies! pel comentari i per el e-amil que m'heu escrit. Això anima a seguir.

    ResponElimina
  3. Sí,benvolguda Agnès,"El noi i la noia es tr oben desvalguts i impotents al bell mig de les persones adultes.Sabem que només se salven de la destrucció per la benevolència d'aquest entorn.Tota una meravella la labor pedagògica i social que hi fas amb les alumnes a la Plana del Vinyet,àlies Can Pei.

    ResponElimina
  4. hola Agnes,
    unes mares companyes teves, m´han fet molt bona propaganda del que fas, he visitat el teu blog i m´he fet seguidora, si vols també ho pots fer tu els meus blogs son
    tatpatch.blogspot.com
    drapets-de-colors.blogspot.com
    tat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bonics! Ja m'he fet seguidora.
      Veig que ets de Taradell? algun dia ens trobarem, no?

      Elimina
  5. Benvolguda Agnès:En tinc prou de saber que a la quarta escola pública de Sitges n'hi ha el Racó PATCHWORK amb la consigna "Fer Patch" per a les Alumnes del CEIP Agnès de sitges,sí,essencialment les alumnes.
    Vaig prendre bona nota teva a "El racó de l'Agnès",amb la finalitat que hi consti al meu 4t volum "Trajetòria de l'Escola Agnès de Sitges (2005-2012...).(Abans no en tenia idea)aquesta activitat escolar,força honorable i ben bé digna del centre escolar sitgetà.És a dir,Agnès,no cal més Blogs,només amb el teu,en tinc prou,del que de tant en tant hi prendré alguna "Mostra" per il.lustrar continguts.Gràcies.Espero la teva comprensió...!!

    ResponElimina