dilluns, 7 de maig del 2012

El Racó de l'Agnès

Hola
tal com us vaig prometre, avui us ensenyo el meu racó, allà on em passo hores fent tot això que us ensenyo, i a on guardo tots els trossets de roba que algun dia tindran una segona oportunitat.
Encara que no estigui molt ordenat, ho està molt comparat amb el dia dia.
L'he endreçat per fer les fotos, però ara estic encantada de gaudir de tant ordre.

Aqui teniu una visió general:

 Aquí per tallar, fer patrons, preparar...
 I en aquest moment les robes preparades que he triat per fer un bolso del SAL de la Pilar del Patchwork de l'Armentera http://pilarbujaldon.blogspot.com.es/, que jo el vull fer amb trossos de roba reciclats, a veure si m'hi poso aviat.
El Dear Jane i la capsa de robes de patch propiament.



Aquí guardo roba per reciclar, pantalons i camises per donar que els dono o els donaré (algun dia) una segona oportunitat.
Aquí roba a metres que quan trobo alguna cosa que m'agrada la compro, (abans feia roba per mi o per els meus i anava a algunes botigues que tenen roba a pes i quan trobava alguna cosa interessant l'agafava) ara ja no ho faig perquè al fer patch i reciclatge ja no em cal tant.
Aquí els retalls sobrants, que tant serveixen per fer estoigs, com per patch com per pedaços. Cada calaix un color.


Aqui caixes amb tot el que tinc començat i els que estic treballant sobre la taula...almazuelas, pitagoras lute, feltre, log cabin...


Aqui tots els pantalons a apadaçar, les vores per fer....



I aquí les meves ajudants: 
La meva maquina de cosir Singer que ja fa 14 anys que la tinc al costat i espero tenir-la molt temps. La vaig comprar per fer roba (llavors no feia patch) i cus elàstic, fa traus....
I la meva maquina overlock Singer de 5 fils que va fent però de vegades m'enfado amb ella perquè és molt complicada de fer anar i no sempre ens entenem prou bé, tot i que quan m'enten és una meravella, els acabats interiors de la roba amb overlock semblen de professional, i com que només té 9 anys encara l'espero amortitzar durant més anys.



I això és tot, gracies per acompanyar-me aquest any i espero que em seguiu el proper almenys mentre tingui coses per mostrar-vos.




 


2 comentaris:

  1. Molt xulo, quina sort poder tenir tot aquest espai!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, tinc molta sort... m'ha costat molt esforç i anys aconseguir-ho per això en soc concient i la disfruto molt. Abans habia de parar i desparar cada vegada la paradeta al menjador de casa i quina diferencia!

      Elimina