dissabte, 3 de març del 2012

MONOGRAFIC ENCOIXINAT A MAQUINA

Avui he passat un dia magnific!
He tingut la sort de passar-ho molt bé fent el monogràfic d'encoixinat a maquina al taller de l'Eva http://tallerdeleva.blogspot.com/ on podeu veure les fotos al seu bloc, amb la professora Núria Madurell  http://nuria-madurell.blogspot.com/. 
M'ha agradat molt, hem passat una bona estona i hem treballat de valent. La Núria ens ha fet un curs molt complert, ens ha fet treballar molt i a més ens ha ensenyat coses encoixinades a maquina per treure més idees. He  tingut molta sort amb la resta de companyes, (algunes retrobades), i ara una pila de idees noves per poder practicar tot el que he après.
Jo no pensava que ni jo ni la meva maquina podéssim fer aquests encoixinats. A varies botigues que venen maquines de cosir no saben ni què pot fer una màquina ben senzilla. Recomano que si algú vol fer encoixinat s'apunti a un curs com aquest abans de comprar cap màquina nova! Que si arribo a fer cas als venedors ara encara seria més pobra i m'estaria estirant els cabells!



5 comentaris:

  1. Comparteixo al 100% les sensacions: m'ha passat el temps volant, ha estat intens però molt interessant, les companyes encantadores i el més sorprenent: haver pogut fer el què hem fet amb una màquina de les més senzilles del mercat...!!!Què més es pot demanar? Espero retrobar-te en algun altre monogràfic Agnès!!!

    ResponElimina
  2. Hoooola Agnès.....m'alegro molt que t'ho hagis passat tant bé...segur que no et fa mal res???? jajajajaj
    Petoooons!!!!!!

    ResponElimina
  3. Gracies pels comentaris!
    Esperem trobar-nos a altres cursos i també el segon nivell d'encoixinat amb la Nuria.
    De fer mal avui res, però ahir vespre l'esquena.... em deia que cap a dormir que si no ja ho veuria!

    ResponElimina
  4. Si, si... a practicar molt que aviat hem de fer el nivell 2, que és molt "xulo", i amb la mateixa mestra, que és molt trempada.
    I el bon rotllo que no falti.
    Una abraçada.
    Judit

    ResponElimina
  5. Felicidades por el curso, tienes razón lo que dices de la máquina, la mía es muy sencilla también , pero con las patas de acolchar recto y acolchado libre se pueden hacer muchas cosas interesantes.
    Un abrazo!!!

    ResponElimina