diumenge, 20 de novembre de 2011

He arreglat totes les fotos del blog, perquè molts teniu problemes per veure-les correctament. Espero que estigui solucionat.

Si algú no les veu si us plau envieu-me un correu
Gracies

Aquest es el bloc 7 del SAL de les almazuelas, és el corresponent a la primera quinzena de novembre, ara ja tinc a punt de començar el següent.
Hi ha feina a fer cada bloc!, preparar les robes, el patró de la base, dibuixar-lo i cosir i cosir sense parar. Tinc un dit destrossat, jo vaig més àgil cosint sense didal però avui he de cosir amb didal, perquè ja no podia més. Em fa mal el dit fins i tot per teclejar amb l'ordinador!

Aquest bloc en diuen falsa pinya, ja que recorda la pinya del log cabin.

3 comentaris:

 1. Hola.

  Que bonito te ha quedado el bloque de la piña. Y me encanta y me alucina el Pitágoras, te está quedando precioso. Lo he visto por otros blogs y me preguntaba que eso ¿cómo va?, ¿se comprá un quit?, ¿te lo explican en un libro?, ya me contarás, si no es mucha molestia. Gracias.

  Besos desde espiralcaracola.blogspot.com

  ResponElimina
 2. Hola Mari Angeles
  pasame un correo com tu correo y te explico lo que necesites.

  Saludos

  ResponElimina
 3. Hola Agnes.

  Mi correo es espiralcaracola@gmail.com. Posiblemente no lo haga en los próximos meses pero tengo curiosidad sobre cómo se hace o si se compra en un kit, en fin esas cosas.

  Muchas gracias y hasta luego.

  Besos desde espiralcaracola.blogspot.com

  ResponElimina