dijous, 2 de juny del 2011

D13 DEAR JANE

La Joven Puntera del blog http://mirinconcillodepuntodecruz.blogspot.com/ ha organitzat un SAL per fer un DEAR JANE.
Proposa que cada setmana fem un bloc, no ens passa el patró i el tutorial del següent bloc si no li enviem la foto del bloc fet.
Va començar el 15 de maig. Primer vaig pensar de no fer-ho.... és una matada.... i tinc moltes altres idees per fer coses originals..... però no m'en vaig poder estar i el dia 30 li vaig demanar si em podia enganxar, que ja em posaria al dia. Em va dir que si.
Que jo sàpiga som més de 20 que ho fem i tothom està molt ànimat. Sort n'hi ha, perquè els necessitarem.
He contat que a un bloc per setmana o 2 setmanes això acaba d'aqui a 5 o 10 anys, després s'han d'unir tots els blocs i encoixinar. Estic a punt de fer-ne 40 i ja veurem si els 50 ho tinc acabat. Per ara ja he aconseguit  fer-me companya virtual amb algunes seguidores del SAL.

Aquest és el bloc D13 (tocat i enfonsat) fila D columna 13, no ho fa per ordre, ho va fent segons la dificultat. Aquest era molt fàcil i ràpid.

La Joven Puntera ha de tenir una feinada a organitzar tot això que l'admiro, no li podrem agrair mai tota la feinada que té sense treure res material a canvi.

3 comentaris:

  1. Me alegro que te hayas animado a hacelo, ya sé que tardaremos unos añitos en verlo terminado pero si te pones a pensar el tiempo pasa tan rápidoooo,te ha quedado muy bonito el bloque, ánimo yo tengo 47 años asi que cuando lo termine tendre casi sesentaaaaaaa jejejej dios quiera que llegue

    ResponElimina
  2. Hola Agnès, es va dir un per setmana, però el 2on va arribar al 15dies, he vist en altres blogs que fa temps que el fan, que costa fer-ne un per setmana, més que rés per la persona que prepara els patrons, val més que ens ho agafem en calma, i com diuen, tot es farà !!!
    M'agraden molt aquestes robes.
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Gracies Florin
    ja he variat el comentari, que la Joven Puntera fa el que pot, com tu dius algun dia l'acabarem, val més que no fixem objectius i que disfrutem mentre el fem.
    Salut
    Agnès

    ResponElimina