dimarts, 31 de maig del 2011

AGAFADORS PATCHWORK


Aquests agafadors son els que vaig fer per ensenyar a dos grups de mares de l’escola que volien aprendre una mica de patchwork.
Com que la majoria de quilts estan formats per blocs, els vaig ensenyar a fer un bloc dels més fàcils i amb un bloc es poden fer uns agafadors. Una vegada saps fer un bloc, n’ajuntes uns quants i pots fer un camí de taula o una manta de diverses mides.


Crec que s’ho varen passar molt bé, i varen treballar molt. Després un grup va fer bolsos que algun dia us ensenyaré alguna foto, i les altres varen fer diverses coses (davantals, camins de taula..). Tot i que jo pensava que fariem algun tunejat de samarretes, van preferir fer altres coses.
Moltes d’elles després han anat fent altres coses i alguns s’hi han aficionat de ple....Tot per culpa meva.



Al final li vaig tornar els agafadors a la meva mare, que de fet ja es pensava que tant fer servir de mostra per les classes, no els veuria mai més.

2 comentaris:

  1. La veritat és que vas ser molt bona profe i els resultats que vam tenir van ser espectaculars, jo estic molt contenta, tant amb els agafadors com amb el bolso que ara que ve l'estiu el porto molt.

    ResponElimina
  2. Quan vulguis m'envies la foto i la publico al bloc

    ResponElimina