dissabte, 29 de juny del 2013

Moneder amb tanca de pessic

L'altre dia mirant pels blogs vaig trobar un tutorial per fer aquest estoig.http://www.telamarinera.cat/
Feia temps que havia comprat un tanca i encara no n'havia fet res.
I l'estoig-necesser que feia servir pel bolso no tancava bé i sovint ho trobava tot escampat pel bolso, 
I avui ha arribat el dia.


Al triar les robes vaig agafar un kid de robes que tenia pendent per fer alguna cosa i sempre em costa estrenar, (ja sabeu que soc d'aprofitar) i a més eren del telamarinera on he seguit el tutorial.


  
I això és el resultat:



Jo ho fet tot a mà, encara que és més ràpid fer-ho a màquina. Però ara amb el bon temps no tinc ganes de tancar-me a dins a cosir a màquina i prefereixo estar a l'aire lliure cosint i disfrutant de la companyia familiar.

dijous, 20 de juny del 2013

Festa primavera RECICLAR!!!

La setmana passada a l'escola dels meus fills feien la festa de final de curs, i els de 6è muntaven paradetes on podien vendre objectes a màxim 50centims, per guanyar diners per l'excursió de fi de curs.

La meva filla fa 6è i pertant tenia paradeta.

Per un costat varem acumular totes les samarretes velles i petites que no poguessim fer res millor, i les varem convertir en bosses, com mostra aquest esquema d'aquest blog http://mammavio-cat.blogspot.com.es/2012/03/bossa-per-le-joguines-reutilitzant-una.html




Per aconseguir coloraines i difuminats i per decorar les bosses de les samarretes blanques i més lletges, varem fer el següent:http://babyshanahan.blogspot.com.es/2011/08/sharpie-tie-dye-t-shirt-craft.html

Les tires llargues que pengen son fetes així:
http://crealoo.com/trapillo-con-camiseta-reciclada/

Amb les manigues de les samarretes i roba d'un mostruari que ens varen donar fa temps i capsules de cafè utilitzades varem muntar aquestes agulles, que tant serveixen per decorar un bolso, com una jaqueta, com per posar a un clip al cap.

O sigui que només vam comprar 1 litre d'alchol i agulles imperdibles, el resta van ser unes horetes de treballar i aquest va ser el resultat.



I la venda va ser un èxit.






dilluns, 10 de juny del 2013

Ultim dia de curs

El divendres passat va ser l'ultim dia de classe de patchwork d'aquest curs. Vam acabar les samarretes de la independència perquè les llueixin aquest estiu.
La Clara li sobrava una hora i va fer aquest braçalet amb un parell de cintes que teniem per allà.


I al sortir sorpresa!!!

Els pares i mares de les alumnes m'esperaven amb una preciosa planta on cada alumne hi havia cusit un cor o una flor de roba per decorar-la.
Això em va fer veure que alguna cosa havien après aquest curs. I a més ara tinc uns quants records dels dies compartits cusint amb elles, decorant les plantes de casa meva.
Moltissimes gràcies!!

dijous, 6 de juny del 2013